Kasım Alper Özdemir’in Mevlana’dan Yunus’a kadar özel şiirlerin yer aldığı “Aşk Yeniden Yazılıyor” şiir albümü ücretsiz olarak şiir severlerle buluşuyor.
Kasım Alper Özdemir yayınlanmış 5 şiir kitabının ardından çıkarmış olduğu ’Aşk Yeniden Yazılıyor’ isimli şiir albümüyle şiir dünyasına farklı bir soluk getiriyor. Amacının ülke gençliğine Mevlana’dan Yunus Emre’ye kadar uzanan bir kültürü şiirler eşliğinde anlatmak ve şiiri daha da sevdirmek olduğunu söyleyen Özdemir, “Şiir benim ve benim gibi bir çok insanın yürek yarası ve vazgeçilmeyen bir tutkusu, bizim tutkumuz yazdığımız ve okuduğumuz şiirlerde saklı. Aşk Yeniden Yazılıyor albümü de bir gönül projesi parayla satılmayan ama şiire sevdalı olan bütün yüreklere ulaşabilen bir muhabbet buluşması. Bu projeye destek olan çok değerli Avukat Rahmi Çelik’e ve sosyal medyada bizleri destekleyip takip edenlere de ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.
“Aşk Yeniden Yazılıyor” albümünde Kasım Alper Özdemir’in kendi şiirlerinin yanı sıra Mevlana, Yunus Emre, Elmalılı Hamdi Yazır, Abdurrahim Karakoç, Muhsin Yazıcıoğlu, Necip Fazıl gibi değerlere ait şiirlerde Özdemir’in yorumuyla yeniden hayat buluyor.
Albümdeki önsöz ise “Allah de ötesini bırak” kitabıyla geniş kitlelerin tanıdığı Uğur Koşar’a ait. Koşar albüm için yazdığı yazıda Kasım Alper Özdemir’in yolunun gerçek bir aşk yolu olduğuna, sesinin ve şiirin binlerce yüreğe hitap edeceğine ve insanların kendileri iyi hissetmelerine vesile olacağını ve şimdi konuşma sırasının aşkta olduğunu dile getiriyor.