Çorum Valisi Ahmet Kara kış mevsimi kapsamında tüm tedbirlerin alındığını belirterek, herhangi bir problemin olmadığını açıkladı.
Vali Ahmet Kara, Karla Mücadele Komisyonu’nun geçtiğimiz günlerde toplandığını hatırlatarak, kış mevsiminde alınması gerekli tüm tedbirleri masaya yatırdığını söyledi.
Şuanda kış şartlarının ağır olmamasına rağmen İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin hazır bir şekilde beklediğini dile getiren Vali Kara, “İl Özel idaresi’ne ait bir kepçemizin Kırkdilim bölgesinde hazır bir şekilde beklediğine kendim şahit oldum. Şuan herhangi bir problem yok. Karayolları da kendi hazırlığını yaptı" diye konuştu.
KAPALI KÖY YOLU YOK
Öte yandan soğuk hava dalgasına giren kentte dün akşamdan itibaren zaman zaman kar yağışı etkili oldu. İl Özel İdaresi’nden edinilen bilgilere göre, kar yağışı nedeniyle kapalı bir köy yolunun bulunmadığı öğrenildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre Çorum’da bugün, yarın ve hafta sonu kar yağışın etkili olması, Perşembe gününden itibaren ise hava sıcaklığının eksi 10 ila 14 arasında olması bekleniyor.