Aydın’ın Efeler ilçesinde, cezaevinden çıktıktan sonra iş bulamayan şahıs intihar girişiminde bulundu.
Olay, bu sabah saat 04.30 sıralarında Efeler merkez Fatih Mahallesi 1111 Sokak üzerinde bulunan 11 numaralı apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 1111 Sokak ile 1110 Sokağın kesişiminde bulunan 4 katlı apartmanın çatısına çıkan G.K. (33), bağırmaya başladı. Gürültüye uyanıp çatıda intihar edeceğini söyleyen bir kişinin olduğunu gören çevre sakinleri, durumu polise ihbar etti.
Olay yerine kısa süre içerisinde çok sayıda polis, itfaiye ekibiyle 112 Acil Servis görevlileri intikal etti. Çatının en uç kısmına gelerek naralar atan G.K’nin dengesini kaybedip düşmesinden endişelenen polis ve itfaiye ekipleri, uzun süre ikna için uğraş verdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri düşme ihtimaline karşılık apartmanın bahçesinde önlem aldı.
Yaklaşık yarım saat süren çabaların ardından ikna olan G.K., çatıdan indirilerek ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisi yapılan G.K., ifade işlemleri için Şehit Yetkin Polis Merkezi’ne götürüldü. G.K’nin bir süre önce cezaevinden tahliye olduğu ve tüm uğraşlarına rağmen iş bulamayınca bulanıma girip intihara kalkıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.