İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin talimatıyla her ay düzenlenen ücretsiz tiyatro gösterileri Şubat ayında iki tiyatro oyunu ile devam edecek.
İncirliova Beledi tiyatroya destek vermeye devam ediyor. 19 Şubat Perşembe günü saat 13.00 ile 15.00 saatleri arasında çocuklara ve öğrencilere yönelik ‘Yaramaz Nuri’ isimli oyun, saat 19.00’da da yetişkinlere yönelik ‘Bizden Size Kabere’ isimli tiyatro oyunları ücretsiz olarak tiyatroseverlere perdelerini açacak.
İncirliova Belediyesi Sinema Salonu’ndan sergilenecek oyunlara vatandaşları davet eden Başkan Kale, “İnsanları birbirine karşı sorumlu olan toplum uygar toplumdur. Dayanışması olmayan, birbirine karşı sorumluluğunu bilmeyen insanlar ise toplum değil, bir yığındır. Kültürel gelişmeyi sağlayan gizil güçlerden biri de tiyatrodur; öyle ki sanatsal yaratıyı en etkin biçimde topluma aktaran bir araç durumundadır. Tiyatro uyarı görevini yaptığı kadar, toplumu ortak komplekslerinden arındırır, onlara gerçek düşünce erkini, özgürlüğünü sağlar. İncirliova Belediyesi olarak tiyatroseverlere yönelik böyle bir kültür-sanat hizmeti başlattık. Oyunlara da vatandaşlarımızın ilgisinden de oldukça memnunuz. İnşallah bundan sonraki oyunlarımıza da vatandaşlarımızın katımları fazla olur” diye konuşarak İncirliovalı vatandaşları oyunları izlemeye davet etti.