Hüseyin TÜCCAR/BURSA, () - BURSA’da 14 yıl önce seyyar Milli Piyango satıcısı 2 çocuk annesi, 61 yaşındaki Bahriye Yılmaz, yılbaşına 4 gün kala ortadan kayboldu. Yıllarca annesini arayan ancak, izine rastlayamayan oğlu Taner Yılmaz, "Her gün annemi rüyalarımda görüyordum. Hala yaşadığına dair içimde bir umut var ama aramalarımıza rağmen bulamayınca gaiplik davası açtım dava sonuçlandı ve annemi nüfus kaydından sildirdim" dedi. 
Merkez Nilüfer İlçesi Minareliçavuş Mahallesi’nde oturan Seyyar Milli Piyango satıcısı olan 2 çocuk annesi Bahriye Yılmaz, 26 Aralık 2000 tarihinde yılbaşı biletlerini satmak için sabah saatlerinde evinden çıkarak Küçük Sanayi Sitesi’ne gitti. Öğle saatlerinde Beşevler Mahallesi’nde bulunan bir akrabasının evinde yemek yedikten sonra tekrar Sanayi Sitesi yakınlarına giden Bahriye Yılmaz akşam olmasına rağmen evine geriye dönmedi. Çocuklarının haber vermesi sonucu Jandarma ve polis ekipleri tarafından aranan Bahriye Yılmaz’ın izine 14 yıldan bu yana rastlanamadı. 
Yıllar geçmesine ve tüm aramalara rağmen bulunamayan Bahriye Yılmaz’ın 40 yaşındaki oğlu Taner Yılmaz “Annem ile birlikte oturuyorduk. Kaybolduğu gün birlikte buluşup, kahvelere ve işyerlerine giderek bilet satacaktık. Akşama kadar bekledim. Gelmeyince gidebileceği her yeri aradım. Hastaneleri, karakolları haberdar ettim ama bir sonuç alamadım annemin kaybolduğu gün yılbaşına 4 gün vardı üzerinde bilet ile nakit para olmak üzere yaklaşık 3 bin 500 lira vardı” diye konuştu. 
Bulunan her kadın cesetlerinin ardından defalarca DNA örnekleri verdiğini ancak bundan da sonuç çıkmadığını belirten Yılmaz, “Annem her gece rüyalarıma giriyor, hala yaşadığına dair içimde bir umut var ancak izine rastlayamadığımız içini gaiplik davası açtım, beş yıl süren dava sonuçlandı ve annemi nüfustan sildirdim, İnsan annesinin ölüsünü görmeyince öldüğüne inanamıyor. Eğer hala yaşıyorsa, bizi arasın. Annemi çok özledim” dedi.

FOTOĞRAFLI