Medical Park Ordu Hastanesi, Altınordu Belediyesi ile indirimli sağlık hizmeti sunan bir protokol imzaladı.
Protokol kapsamında Altınordu Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınları Medical Park Ordu Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecekler.
Protokol imza töreninde konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu anlaşmadan Belediye personelinin ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği bu indirim protokolü olduğunu belirtti. Tekintaş, “Medical Park Ordu Hastanesi’nin vermiş olduğu sağlık hizmetinin kalitesinden kimsenin şüphesi yok. Bizlerde Altınordu Belediyesi olarak çalışanlarımızın ve ailelerinin yararlanabileceği bu protokolü bugün imzalıyoruz. Medical Park Ordu Hastanesi’nin gerek uzman doktor kadrosu gerekse güler yüzlü hastane çalışanları bu anlaşmanın yapılmasında büyük etken olmuştur” dedi.
Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat ise doktorlar ve sağlık çalışanları ile birlikte başta Ordu halkı olmak üzere tüm Karadeniz halkına hizmet verdiklerini belirtti. Kalafat, “Bilinçli toplumlar sayesinde bazı hastalıkların önüne geçebilmeyi, var olan hastalıklarla da erken teşhis ve tedavi olanakları ile mücadele etmeyi hedefliyoruz. Tüm bunların yanı sıra farklı kurumlarla da iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. Amacımız; daha fazla kişiye avantajlı sağlık hizmetleri sunabilmek. Bu anlamda son olarak Altınordu Belediyesi ile iş birliği gerçekleştirdik. Birlikteliğimizin herkes için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.