AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı dünya şampiyonu Selçuk Çebi’ye şampiyon sporculardan destek geldi.
Bireysel Sporcular Antrenörler Derneği (BİSAYDER) Trabzon Şube Başkanı Nazım Dalkıran tarafından organize edilen ve bir restoranda düzenlenen yemekte farklı branşlarda Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarını kazanmış sporcular, Çebi’ye destek için bir araya geldi.
Yemeğe Dünya ve Avrupa Şampiyonu, Olimpiyat ikincisi güreşçi Şeref Eroğlu, Dünya Şampiyonu ve Olimpiyat üçüncüsü güreşçi Mehmet Özal, Dünya şampiyonu olimpiyat ikincisi tekvandocu Bahri Tanrıkulu ve Dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu halterci Taner Sağır, sporcu ve spor adamları da hazır bulundu.
Dünya ve Avrupa Şampiyonu, Olimpiyat ikincisi güreşçi Şeref Eroğlu, Dünya Şampiyonu ve Olimpiyat üçüncüsü güreşçi Mehmet Özal, Dünya şampiyonu olimpiyat ikincisi tekvandocu Bahri Tanrıkulu ve dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu halterci Taner Sağır yaptıkları konuşmada Çebi’ye övgüler yağdırırken, çıkmış olduğu yolda kendisine destek çıkarak başarılar dilediler.
Daha sonra söz alan Çebi, “Sizleri temsilen bu yola bu mücadeleyi etmek için yola koyulduk. Allah inşallah mücadele yolunda bizlere en iyi şekilde en iyi yerlere nasip eder inşallah yapmış olduğumuz hizmetlerle de hayır kılar. Çıkmış olduğumuz bu yolda duruşumuzdan, düşüncemizden inancımızdan yaşantımızdan eğer bir şey kaybedeceksek Allah-u Teala bize bunu bize nasip etmez inşallah” dedi.
Başarıların arttığını ancak salonların düzelmediğini belirten Çebi, “Çalışmış olduğumuz yerlerimiz hala değişmedi. Başarılarımız yükseldi ama salonlarımız hala düzelmedi. İşte biz bu anlamda bu yola çıkmamızdaki en büyük maksat aşta amatör sporcular. Bizde artık nezih temiz güzel geniş yerlerde havadar yerlerde artık stadyumların altında değil, artık bodrumlarda antrenman yapmayacağız. Karadeniz olarak nemli rutubetli bir ortamdayız. Üç evladım var. Yeri geliyor antrenman yaptığım yere getirmekte zorluk çekiyorum. Çünkü onu bile getirmesi zorken biz şu anda yeni neslimizi buralara nasıl getirelim. Ancak şimdi EYOF ile birlikte burada yapılan bir çok yatırımlar var. İnşallah oralar tamamen dolacak. Amatör branşların hepsi inşallah en güzel salonlarda artık yer bulacaktır. Biz bu bağlamda sizler için bir hizmetkar olacağız. Çocukluğumuzda beri bizim en büyük sıkıntılarımızı antrenörler çekti. Bütün sorunlarımızla antrenörlerimiz uğraştı. Biz ana babamızdan çok onlarla zaman geçirdik. Eğer bizler burada şampiyon kardeşleriniz olarak oturuyorsak bize emeği olan başta o kutsal görevi yapan değerli antrenörlerimize yani siz kendinize bir alkış istiyorum. Eğer sizler olmasaydınız bizler olamazdık. Bizler bu ülkenin al bayrağını gönlere çektiremezdik. Bu çıkmış olduğum yolda ülkemi bir nebze gururlandırabildiysem sizleri bir nebze gururlandırabildiysem inşallah bu yolda da başımız dik bir şekilde sizi tekrar inşallah çıkmış olduğumuz yolda da şampiyonluklarımızla gururlandırmış gibi siyasette de yapacağımız hizmetlerle beraber o gururu o mutluluğu sizlere yaşatmayı inşallah Allah-u Teala da bana nasip eder” diye konuştu.