Döşemealtı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Şöleni düzenliyor.
Döşemealtı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı şölenle kutlamaya hazırlanıyor. Beş gün sürecek olan şölen, 15 Mayıs’ta Döşemealtı Kaymakamlık binasında Atatürk ve Gençlik Konulu Fotoğraf ve Resim Sergisi ile başlayacak. 16 Mayıs’ta Yeşilbayır Kültür Merkezi’nde Dr. Özgür Bolat’ın ’Sınava Doğru Eğitim” konulu söyleşi ile devam edecek olan şölen kapsamında “Gençlik Döşemeyolda” isimli doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek. 18 Mayıs’ta Döşemealtı Beledıye binası önünden başlayarak Atatürk Caddesi boyunca fener alayı de yapılacak olan şölen etkinliklerinde 19 Mayıs’ta Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Demet Akalın, bir konser verecek.
Döşemealtı Belediye Başkanı Tugay Genç, beş gün sürecek etkinliklere tüm Döşemealtı halkını ve Antalyalıları davet ederek, “Döşemealtı Kaymakamlığımızın öncülüğünde beş gün boyunca devam edecek şölenimizi, Döşemealtı’na yakışacak nitelikte hazırlamaya özen gösterdik. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.