Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu rahmetli annesi Güner Aksu için yaptırdığı şadırvanın açılışını gerçekleştirdi.
Ülper köyü camii bahçesinde düzenlenen törene Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Belediye Başkan Yardımcıları, Giresun İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel ve Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral katıldı.
Kılınan Cuma namazının ardından yapılan törende konuşma yapan Kerim Aksu, "Bu güzel günde beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Bugün burada açacağımız bu köy benim köyüm. Hani bir şiir vardır gelmesek de gitmesek de bu köy bizim köyümüzdür diye, bu köy bizim. Rahmetli annem de, dedem de bütün ailem bu köyde, bugün olduğumuz mezarlıkta yatmakta. Onları bir kez daha rahmetle anıyorum. Sayın muhtarımız bana geldiğinde köyde birtakım çalışmalar yapmak istediğini söyledi, biz de bir anımız, hatıramız olur diye öyle bir çalışma içerisinde girdik, çok da güzel oldu. Ülper köyü mezarlığı bir çok köy mezarlığından çok daha güzeldir, hepinizin gördüğü gibi. Giresun Belediyesi olarak sadece Ülper köyüne değil şahsımla ilgili de yapıyorum, belediye olarak da birçok köyün camisine bir çok konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.
Konuşmanın ardından İl Müftüsü Muhittin Oral’ın yaptığı duayla açılış gerçekleştirildi. Köy muhtarı ve dernek başkanı tarafından, Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun babası Ahmet Aksu’ya katkılarından dolayı plaket verildi.