Kepez Belediyesi Bütünşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan Gaziler Köyü’nün ilçe ile ulaşımını sağlayan yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı.
Kepez Belediyesi, geçtiğimiz dönem yeni yol, asfalt, park, temizlik ve muhtar evi hizmetleri götürdüğü mücavir alanı içerisindeki, Bütünşehir Yasası ile mahalle olan köylerde hizmetlerini sürdürüyor. Kepez Belediyesi, muhtar evi ve park yatırımları yapılan Gaziler Mahallesi’ne sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kepez’in doğu sınırında yer alan mahallenin ilçe ile bağlantısını sağlayan 2 bin 500 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğindeki yolda yaklaşık değeri 500 bin lira olan 4 bin 500 ton sıcak asfalt kullanıldığı belirtilirken, asfaltın yola uygulanması sırasında sıcak asfaltın 130 derecenin altına düşmemesi için ısı kontrolü de yapıldığı kaydedildi.
Asfaltın Gaziler Mahallesi’ne hayırlı olmasını dileyen Başkan Hakan Tütüncü, Kepez’in en doğusundaki vatandaşları konforlu yol hizmeti ile buluşturduklarını söyledi. Tütüncü, Gaziler Mahallesi’ne, yol açma, asfaltlama, park ve diğer belediyecilik hizmetlerinin devam edeceğini ifade etti.