“Makam için değil, vatana ve millete hizmet etmek için adayım’’ sloganı ile yola çıkan AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Seda Kurtaran, seçim çalışmalarına hızlı bir start verdi.
AK Parti İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Seda Kurtaran ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. ’’ Kuruluşundan bugüne gönülden ve sadık bir AK Partiliyim.” sözleri ile teşkilata verdiği önemi dile getiren Kurtaran, AK Parti Balçova İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Balçova’da yoğun bir ilgiyle karşılanan Kurtaran, “Bürokraside edindiğim tecrübeler eşliğinde İzmir’e ve İzmirli’ye daha iyi hizmetler sunmak için yola çıktım. ’’ şeklinde konuştu.
AK Parti’ye yeni dahil olmadığını dile getiren Kurtaran, “Görev yaptığım süre zarfında bize başvuran tüm vatandaşlarımıza elimizden gelen her türlü yardımı sağladık. Yardımlarımız hala devam ediyor ve her zaman da devam edecek. AK Parti içinde yer almak, AK Parti misyonu ve ilkeleri ile yürümek bizler için büyük bir onurdur. Bu anlamda AK Parti’yi tüm partilerden ayıran en önemli etken hizmet temelli bir parti olmasıdır. Kurucu Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la başlayan hizmet meşalesi, ardından partimizin genel başkanlığına seçilen Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu döneminde aynı ivme ile devam etmektedir. Biz de partinin bir neferi olarak, Allah ömür verdiği sürece partimizin, teşkilatımızın ve İzmirli vatandaşlarımızın emrinde olacağız’’ dedi.
Kadın bir milletvekili aday adayını görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren AK Parti Balçova İlçe Başkanı Av. Evrim Özen, ”Çıkmış olduğunuz bu meşakkatli yolda Allah yar ve yardımcınız olsun, Allah yolunuzu açık etsin.” şeklinde konuşarak, Kurtaran’ a iyi dileklerini sundu.