Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Hasan Özyer, Köyceğiz’in köylerine ziyaretlerde bulundu.
Ak Parti Muğla Milletvekili Adayları kendi bölgelerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Muğla Milletvekili Hasan Özyer, kendi bölgesindeki çalışmalar kapsamında Köyceğiz’in köylerinde ziyaretlerde bulundu. Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Köyceğiz İlçe Başkanı Nejat Ülgen Şenel, kadın kolları, gençlik kolları üyeleriyle birlikte ilk önce Beyobası Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunuldu. Milletvekili Adayı Hasan Özyer esnafları tek tek dolaşarak, esnafların sorunlarını dinledi. Ardından Pınar Mahallesi, Çayhisar Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet etti. Mahallelerinin eksikliklerini not alan Hasan Özyer, İlçe Teşkilatıyla birlikte çözülebilecek sorunlar hakkında bilgiler verdi. Akköprü Mahallesi’ne de geçen Hasan Özyer, burada kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Mahalle sakinleri Hasan Özyer’e yoğun ilgi gösterererek, genel seçimlerde destek sözü verdi.
Mahalle ziyaretlerinin son durağı Toparlar Mahallesi oldu. Buraya da Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve teşkilat üyeleriyle katılan Hasan Özyer’e sevgi seli vardı. Sohbet havasında geçmesi beklenen toplantı adeta mitinge döndü. Mahalle sakinlerinin neredeyse tamamı toplantıya katılırken Hasan Özyer’i bakan olarak görmek istediklerini söylediler.
Köyceğiz Belediye Başkanı olan Kamil Ceylan, "Bugün su içiyorsak, abdest alıyorsak, düğün salonunda oynayabiliyorsak, belediye binası yapabildiysek, arıtma tesisi yaptıysak, parke taşı döşediysek, araç ve gereç aldıysak hepsi Hasan Özyer sayesindedir. Emeği çoktur. Şimdi bizde destek vereceğiz" dedi. Toplantıya katılan vatandaşlar bu sözleri uzun süre alkış yağmuruna tuttu.
Ardından söz alan Hasan Özyer ise, "Ne yapıldıysa sadece destek olduk. Ama başarı başkanımındır. Canla Başla çalıştığını biliyorum. Bugün daha fazlasını yapabiliriz. Çünkü Kamil Ceylan gibi bir belediye başkanınız var. Ak Parti iktidar ve yine iktidar olacak. Bugün muhalefet partisinde olsam bunları gelip size anlatamam. Çünkü tek yapabileceğim muhalefet etmek olur. Şimdi teşkilatlarımızla beraber, Köyceğiz’in bütün sorunlarını çözmeye gayret edeceğiz. Köyceğiz’in hakkı olan kaynağı aktarmak için hep beraber çalışacağız" dedi.