Mersin Valiliği himayesinde, Büyükşehir Belediyesi koordinesinde Ankara’da bu yıl ilki gerçekleştirilen ‘Mersin Tanıtım Günleri’nde Tarsus standı yoğun ilgi görüyor.
Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Mersin Tanıtım Günleri”ne MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli başta olmak üzere, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun, Nebi Bozkurt, Vahap Seçer, Ali Rıza Öztürk, İsa Gök, Ali Öz, Mehmet Şandır, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ilçe belediye başkanları, STK ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Açış konuşmasını yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, organizasyon boyunca kendilerinin yanında olan herkese teşekkür etti.
Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği tanıtım günlerinde Tarsus Belediyesi standı büyük ilgi görürken yer yer izdiham yaşandı.
Tarsus standını ziyaret eden konuklarla ilgilenen Belediye Başkanı Şevket Can, misafirlere kente özgü içecek ve yiyecek ikramında bulundu.
Tarsus Belediyesi standında Tarsus’a ait ürünler ile Tarsus’u tanıtıcı reklam ve broşürlerle birlikte Tarsus’un tarihi yapısını anlatan ve şehir özelliklerini içeren tanıtıcı sunum yapılırken, standı ziyaret eden Ankaralı ve Mersinli tüm vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür plaket veren Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus’un tarihi derinliklerinden gelen bir güzelliği olduğunu söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyet ile birlikte Tarsus Belediyesi standıni ziyaret etti.
Yapılan çalışmalardan dolayı Tarsus Belediye Başkanı Sayın Şevket Can’ı kutlayan MHP Genel Başkanı Dr. Bahçeli, Tarsus’un çok güzel ve özel bir kent olduğunu söyledi.