Pazar günü yapılan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Manisa’da 2 milletvekili çıkaran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin 3. sıra milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, “Sürecin en başından da dediğimiz gibi sandıktan çıkan sonuca herkes razı gelmelidir. Çünkü sandık millet iradesinin yansıdığı yerdir. Sevdamız Manisa diye yola çıkmıştık. Bu sevdamızdan vazgeçmedik.” dedi.
Yapılan seçimlerde Manisa’dan 2 milletvekili çıkaran MHP’nin 3. sıra milletvekili adayı Hasan Eryılmaz yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:
“Seçim kampanyası boyunca zor ve meşakkatli bir maratonu tamamladık. Açılan sandık sonuçlarına göre CHP ve MHP milletvekili sayısını korurken AKP’nin bir milletvekili kaybettiğini görüyoruz. Sürecin en başından da dediğimiz gibi sandıktan çıkan sonuca herkes razı gelmelidir. Çünkü sandık millet iradesinin yansıdığı yerdir. Çalışırken sıralamada 3. 4. Ya da 5.’yim mantığıyla hiçbir zaman hareket etmedim. Tek gayem Milliyetçi Hareket’in politikalarını vatandaşımız anlatarak vatandaşa yapılacak hizmet yolunda partimizi iktidar yapmaktı. Milletimiz böyle takdir gördü. Demek ki daha çok çalışmalıyız. Daha çok vatandaşımıza ulaşmalıyız. Bundan sonra ne olacak derseniz; Hasan Eryılmaz Manisa’ya ve ülkesine hizmet etmeye devam edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi gibi vatanı ve milletini canı pahasına seven, toplumu ayrıştırmayan, bireye değer veren, yandaşı değil garibanı koruyan bir parti altında siyaset yapmak herkese nasip olmaz. Bana genç yaşımda onurlu bir görevi vererek şahsıma gösterdikleri teveccühten dolayı liderimiz Devlet Bahçeli’ye ve her zaman yanımda olan partili partisiz tüm eş dost ve hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.”