TÜ-MER’in (Tüketici Hakları Merkezi) 5. Olağan Genel Kurul toplantısında yeni genel başkanı Fatih Dinler oldu.
Türkiye ve Dünyada tüketicilerin haklarını savunmak amacıyla kurulan Tüketici Hakları Merkezi TÜMER’in geçen pazar günü gerçekleştirilen 5.Olağan Genel Kurul Toplantısı neticesinde Genel Başkanlık görevine Fatih Dinler seçildi.
Derneğin kurucuları arasında yer alan Dinler, 2004 yılından bu yana tüketicilerin hak arama bilincinin yerleşmesinde önemli bir boşluğu dolduran merkezin bugüne kadar büyük hizmetlere imza attığını kaydederek, "TÜMER bundan sonra yönetim kurulundaki özverili arkadaşlarımızla birlikte isabetli çalışmalara imza atacak" dedi.
Divan Başkanlığını Ömer Keser, Katip üyelikleri Canan Altıntaş Barbaros ve Yücel Kahrıman’ın yaptığı genel kurul toplantısının açılış konuşmasını TÜMER Eski Genel Başkanı Sebahattin Doğan yaptı. Faaliyet raporu, bütçe ve tahmini bütçelerin ibra edildiği toplantıda aynı zamanda kurulacak Tüketiciler Federasyon ile ilgili karar da alındı. Dilek ve temenniler bölümünde konuşan yeni Genel Başkan Fatih Dinler, “Türkiye ve dünyada tüketici haklarının korunmasına her zamankinden daha çok ihtiyaç var“ dedi. Önümüzdeki günlerde tüketicilerle ilgili birçok çalışmaya imza atacaklarını belirten Dinler, yeni yönetimin ülkemiz tüketici hareketi için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Genel Kurul toplantısında seçilen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Fatih Dinler, Gülten Altıntaş, Av. Nihal Bayır, Dr. Murat Dinler ve Ayhan Yıldız.