Seçim çalışmalarına İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde devam eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Kamuran Özden, koalisyon hükümetlerinin Türkiye’ye hiç faydası olmadığını, aksine zararı olduğunu söyledi.
Muhalefet partilerinin iktidar olma gibi bir düşünceleri olmadığını dile getiren Özden, “Sadece kuru vaatler sıralıyorlar. Oysa bizim bir hayalimiz var. 2023, 2053 ve 2071 Türkiye’sini yeni Türkiye’yi kurmak için çalışıyoruz” dedi.
İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Kamuran Özden, taksi durağında taksicilerle sohbet etti. 7 Haziran seçimlerinde her Türk vatandaşının sandığa gitmesi gerektiğini dile getiren Özden, vatandaşlardan da muhalefet partilerinin içi boş vaatlerine inanmamalarını istedi. AK Parti olarak Türkiye için hayalleri olduğunu dile getiren Özden, “13 yıllık dönemde de hayal ettiğimiz şeyleri hayata geçirdik. Şimdi de hayallerimiz var. 2023 için, 2053 için 2071 için. Projelerimiz var ülkemizi daha ileriye taşımak için. Oysa muhalefet partilerine dikkat edin sadece kuru vaatler sıralıyorlar. Bunlara kimse inanmıyor. Biz ise projelerimizle yeni Türkiye’yi kurmak istiyoruz. Muhalefet partilerinin hiç birinin tek başına iktidar olma gibi bir isteği yok. Zaten olamazlar da. Onlar koalisyon yapmanın peşindeler. Bu ülke ne çektiyse koalisyonlardan çekti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde karşımızda olanlar şimdi yine güç birliği yapmışlar. O zaman bunlara fırsat vermediniz 7 Haziran’da da vermeyeceğinize inanıyorum” diye konuştu.
Kamuran Özden, ülkenin geleceği için istikrarın devam etmesi gerektiğini belirterek, “Artık boş vaatlerle geçirecek zamanımız yok. Artık koalisyonlarla geçirecek zamanımız yok. Çocuklarımıza daha güçlü, daha refah, daha huzurlu bir ülke bırakmak istiyorsak. Boş laflara inanmamız gerekiyor. 13 yılda yaptıklarımız ortada, bu ülke için Samsun için hayallerimiz var. Bunları gerçekleştirecek olan da Ak partidir” şeklinde konuştu.