Manisa Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Manisa minikler, Yıldızlar, Gençler Okçuluk İl Birinciliği Yarışmaları’nda Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Okçuluk Takımı madalyaları topladı.
Her yıl Manisa Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve faaliyet programında yer alan ‘Nisan 2015 Büyükler, Gençler, Yıldızlar Okçuluk İl Birinciliği Müsabakaları’ Saruhanlı Sosyal Tesislerinde yapıldı. Yağışlı ve soğuk bir havada gerçekleşen müsabakalar çekişmeli geçti.
Özel Şehzade Mehmet eğitim kurumu Okçuluk Takımı makaralı yay yıldız ve genç bay ve bayanlarda madalyaları topladı. Müsabakalar sonucunda Özel Şehzade Mehmet Lisesi öğrencisi Nesibe Büşranur Gökalp altın madalya alarak Manisa şampiyonu oldu. Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Okçuluk Takımından Ahmet Said Ercoş Manisa ikincisi, Zeynep Sümeyye Ercoş Manisa üçüncüsü, yine aynı takımdan Emine Sena Sürücü Manisa üçüncüsü oldu.
Makaralı yay genç bayanlarda il şampiyonu olan Özel Şehzade Mehmet Lisesi Okçuluk Takımı sporcusu Nesibe Büşranur Gökalp, “İlk defa altın madalya alıyorum. Çok mutluyum. Okçuluk sporunu seviyorum. Bundan sonraki hedefim inşallah Türkiye Şampiyonu olmak. Okuluma ve Beden Eğitimi öğretmenime çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumu Fen ve Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Zafer Çoruk ise, “Öğrencilerimiz zorlu uğraşlar sonucu yağmur yağışına rağmen oklarını hedefe gönderip derece almaya hak kazandılar. Öğrencilerim yoğun derslerinin yanı sıra çok çalıştılar. Öğrencilerimin tamamının ilk dörtte yer alması ve birincilik, ikincilik madalyalarını toplamaları bizleri sevindirdi. Öğrencilerimi kutluyorum.” şeklinde konuştu.
Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Genel Müdürü Giray Kara da dereceye giren öğrencileri tebrik ederek şunları söyledi:
“Okulumuz okçuluk takımının Haziran 2015 tarihinde Antalya ilinde yapılacak olan Türkiye Okçuluk Müsabakalarında yarışmaya hak kazandıklarını öğrendim. Öğrencilerimizi Türkiye Şampiyonasında da başarılarının devamını diliyorum. Şehzade Mehmet Koleji bilimin yanı sıra kültürel ve sportif çalışmalarıyla da her alanda olduklarını gösteriyorlar. Öğrencilerimizle ve öğretmen kadromuzla gurur duyuyorum.”