Milli Eğitim Bakanlığının 8. Sınıflar için düzenlediği PTS (Performans Takip Sınavı) sınav sonuçları açıklandı. Korkuteli’ne bağlı Tatköy Ramazan Karabağır Ortaokulu 68.69 puan ile Korkuteli 1. Oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Bakanlığının 8. Sınıflar için düzenlediği PTS (Performans Takip Sınavı) sınav sonuçları açıklandı. Korkuteli Tatköy Ramazan Karabağır Ortaokulu 68.69 puan ile Korkuteli 1. Oldu.
Açıldığı günden Bu yana değişik sınavlarda büyük başarılara imza atan, Korkuteli Tatköy Ramazan Karabağır Ortaokulu, son olarak Performans Takip Sınavında 68.69 puan ile Korkuteli birincisi olarak eğitim-öğretimdeki kalitesini bir kez daha ispatladı.
Sınav sonrası Datköy Ramazan Karabağır Ortaokulu tebrik eden Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Performans Takip Sınavının ilçe ortalaması 57.30. Tatköy Ramazan Karabağır Ortaokulu 68.69 puan ile ilçe birincisi oldu. Datköy Ramazan Karabağır Ortaokulu açıldığından bugüne Korkuteli eğitim-öğretiminde başarı çıtasını yükselterek yoluna devam ettiğini belirtti.
Kocagöz, Performans Takip Sınavının sınavında Datköy Ortaokulu 68.69 ortalaması ile ilçe birincisi olurken, İmrahor istiklal Ortaokulu 64.31 ortalaması ile ilçe ikincisi, 60.54 puan ile Alaeddin Ortaokulu 3. Oldu. Tatköy Ramazan Karabağır Ortaokulunun Korkuteli’deki konumunu en güzel şekilde gözler önüne seriyor. Ben bu başarıların mimarları olan başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimizi, velilerimizi, idarecilerimizi kutluyorum” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, iyi bir eğitim öğretim yılı geçirilmesinde en önemli faktörün öğrenciler, öğrenci aileleri ve ayrıca onlara destek sağlayan idareciler olduğunu, bu başarının asıl nedenininse birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın neticesi sonrası grafik yükseliyor. Çocuklarımızı elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Öğrencilerimize bundan sonraki sınavlarında başarılar diliyorum” dedi.