Şehitkamil Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ‘Bahar Şenliği’ etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen piknikte bir araya gelen Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesisi Aile Merkezi kursiyerleri, doyasıya eğlendi. Etkinlikte yapılan yağlı köfte yarışması ise renkli görüntüler oluştururken, kursiyerlerin yaptığı köftelerden tek tek tadarak not veren Başkan Fadıloğlu, dereceye giren kursiyerlere çeşitli hediyeler takdim etti.
Geleneksel hale getirilen ‘Bahar Şenlikleri’ bu yılda Dülük Tabiat Park’ta coşkulu bir şekilde kutlandı. Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı sosyal tesislerde eğitim gören kursiyerler ile ailelerine yönelik gerçekleştirilen piknik, festival havasında geçti. Müzik eşliğinde, çeşitli figürler sergileyen kursiyerler, halaylarla programı daha da renklendirdi. Hareketli parçalara eşlik ederek, gönüllerince eğlenen kursiyerler unutulmaz bir gün yaşadı. Etkinliğe katılan çocuklar ise bir birinden farklı etkinliklerle keyifli dakikalar geçirdi.
PİKNİK FESTİVAL HAVASINDA GEÇTİ
Kursiyerler kendi aralarında düzenledikleri Peçiç Turnuvası ile de kıyasıya yarışarak, güzel bir gün geçirdi. Piknik alanına gelerek kursiyerleri ve ailelerini tek tek selamlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çocuklarla tek tek hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Fadıloğlu, kursiyer ile sohbet etme imkanı buldu. Başkan Fadıloğlu’nun alana gelmesiyle birlikte yağlı köfte yarışmasına başlayan aile merkezi kursiyerleri, yaptıkları köfteleri sergilediler. Kursiyerlerin birinci olmak için kıyasıya yarıştığı köftelerden tek tek tadarak, not veren Başkan Fadıloğlu, köfte yarışmasında dereceye giren girenleri belirledi. Bu yılın yağlı köfte şampiyonu yine geçen yılın şampiyonu Kürşat Tüzmen Sosyal Tesisi Aile Merkezi olurken, ikinci Yeşilova Sosyal Tesisi Aile Merkezi, üçüncüsü ise Mithatpaşa Sosyal Tesisi Aile Merkezi oldu. Başkan Fadıloğlu, yarışmada emeği geçen tüm kursiyerlere teşekkür ederek, dereceye giren kursiyerlere çeşitli hediyeler takdim etti.
KURSİYERLERDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Piknik programının çok güzel geçtiğini söyleyen Kürşat Tüzmen Sosyal Tesisi Aile Merkezi kursiyerleri, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bizleri unutmayarak böylesine güzel bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ediyoruz. Düzenlenen bu etkinlik hepimizi son derece mutlu etti. Düzenlenen yağlı köfte yarışmasında geçen yıl olduğu gibi bu yılda Kürşat Tüzmen Sosyal Tesisi Aile Merkezi olarak biz kazandık. Bunun için çok mutluyuz. Bu tür etkinliklerin sürekli olarak yapılmasını istiyoruz” dediler.
Yağlı köfte yarışmasında üçüncü olan Mithatpaşa Sosyal Tesisi Aile Merkezi kursiyerleri ise, “Bu yıl üçüncü olmamıza rağmen çok sevinçliyiz. Birinci olmak isterdik ama üçüncü olmakta bizim için büyük bir başarı. Bizlere bu fırsatı sunan, böylesine anlamlı bir etkinlik düzenleyen başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin sık sık yapılmasını istiyoruz” diye konuştular.