RİZE (AA) - Pazar'da, Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesi kapsamında okuma etkinliği düzenlendi.

Pazar Halk Eğitim Merkezi’nde usta öğreticilerden Fatma Ökten ve Müzeyyen Kayıkçı’nın kurslarında düzenlenen kitap okuma etkinliğine Kaymakam Selçuk Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Ataman ve Berk Eren, İlçe Gençlik Spor Müdürü Handan Sümer, Sağlık Grup Başkanı Ayşe Bodur, İlçe Tarım Müdürü Habibe Güler, Pazar Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Hilal Ünal İspir, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Celil Çakıroğlu ile Müdür Yardımcısı Orhan Albaş katıldı.

Kaymakamı Aslan, RENK Projesi'yle Rize’de eğitime her yönüyle kalite kazandırıp, nitelik artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Aslan, "Sayın Valimiz Ersin Yazıcı, bu sürece her yaştan Rizeli'yi dahil etmeye özen gösteriyor, projenin tüm safhalarını ve yönlerini hassasiyetle takip ediyor. Bu durum hem bizleri hem de eğitimin tüm paydaşlarına şevk ve motivasyon kazandırıyor. Proje kapsamında okuma saatlerinin özel bir yeri var. Okuma saatlerini, okullarımız dışında farklı yaş gruplarına taşımış olmak mutluluk verici. Bu durum projenin sonuçları hakkında bizleri daha umutlu kılıyor" dedi.