Antalya’nın Manavgat ilçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Manavgat Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlılar ve huzur evi çalışanları ziyaret edildi.
Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden ve Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek’in de bulunduğu ziyarette İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri huzurevi sakini kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, "Duyarlılıklarından dolayı emniyet mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Analarımız, babalarımız burada ikamet ediyorlar. Biz de elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ben bizzat kendimde sık sık ziyaret ediyorum. Kendilerine burada ev sıcaklığını hissettiriyoruz. Huzurevinde 37 yatak var. Şu an mevcutta 2 anamız 8 tane babamız ikamet ediyor. Haftaya bu sayı 16’ya çıkabilir. Burada elimizden geldiği kadar onlarla ilgileniyoruz" dedi.
Manavgat Belediyesi Huzurevi Müdürü Rahmiye Demirtaş ise huzurevi ile ilgili bilgiler verdi. Huzurevinde 24 saat sıcak suyu bulunduğunu, tüm odalarda yatak başlarında çağrı olduğunu ifade eden Demirtaş, "Yaşlımız elini yıkarken bile rahatsızlık duyarsa çağrı cihazına bastığı an, butonu çektiği an hemşire hanım ve güvenlik yanında olacak şekilde dizayn edildi. Haftada bir doktor kontrolü var. Diyetisyen eşliğinde yemekler hazırlanıyor. Yemek hizmetimizi Boğaz Oteli’nden alıyoruz. Kahvaltıyı burada hazırlıyoruz" diye konuştu.