GAZİANTEP’te merkez ilçe Şahinbey Kaymakamlığı’na bağlı olarak hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türk Standartları Enstitüsü tarafından yapılan denetimler sonunda Kalite Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazandı.
Şahinbey Kaymakamlığı’nda düzenlenen törene Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Türk Standartları Enstitüsü Güneydoğu Bölge Koordinatörü Levent Çalışır ve Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sedat Canbolat katıldı. Törende konuşan Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, kalite yönetim belgesi alan vakfın önemli işler yaptığını ve 100 bini aşkın kişiye hizmet sunduğunu söyledi. Vakfı hizmetlerinin zamanında yürütülmesi gerektiğini kaydeden Aydın, kalite yönetim sistemi belgesinin alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörü Levent Çalışır ise, Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ayrı bir özelliği olduğunu belirterek, “Vakfın hizmet kalitesi, işleyişi ve çalışanları ile bir bütün halinde değerlendirdiğimizde ve yaptığımız denetimlerde belgeyi almaya hak kazandı. Devlet kurumları arasında bir vakfı olarak bu belgeyi alan ilk vakfımız olmuştur” dedi.
Konuşmaların ardından Kaymakam Aydın kalite yönetim sistemi belgesini Çalışır’ın elinden aldı.

FOTOĞRAFLI