İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği (İMDD) Yönetim Kurulu üyeleri, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamında ziyaret ettiler.
Muş’un Sungu beldesinde bulunan öğrencilere yardım yapmak amacıyla Muş’a gelen İMDD Yönetim Kurulu Başkanı Selami Aykut ve yönetim kurulu üyeleri, Muş Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamında ziyaret ettiler. Muhtarlar adına açıklama yapan İMDD Yönetim Kurulu Başkanı Selami Aykut, Muş’a kardeşlik bağlarını güçlendirme adına geldiklerini kaydetti. Aykut, “Muş insanı bizi çok samimi ve içten bir şekilde karşıladı. Karşılıklı hediyeleşme programı düzenledik. İnşallah bu tür ziyaretlerimiz devam edecektir” dedi.
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ise, bu tür ziyaretlerin önemine değinerek, bu coğrafyanın çok kadim bir coğrafya olduğuna vurgu yaptı. Bu ülkede yaşayan insanlar arasındaki tek sıkıntının birbirlerini iyice tanımamaları olduğuna vurgu yapan Asya, “Sizleri bu kadim coğrafyada ağırlamak bizleri çok mutlu etti. İnşallah bu tür ziyaretler birbirimizi daha iyi tanımaya zemin hazırlayacaktır. Muş’a geldiğiniz için Muş ve Muş halkı adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.