Antalya’nın Kemer ilçesinde 24-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Volo Şampiyonasına katılan Adıyamanlı sporcu Mesut Tükenmez, bronz madalya ile Adıyaman’a dönerek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı makamında ziyaret etti.
Bronz madalya alan Mesut Tükenmez, Bocce, Bowling ve Dart İl Temsilcisi Zeynel Abidin Şenlik ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı ziyaret ederek yaşadıkları mutluluğu paylaştı. Bocce, Bowling ve Dart İl Temsilcisi Zeynel Abidin Şenlik, “Bizlere spor yapabilme adına her türlü imkânı sağlayan İl Müdürümüz Seyit Ahmet Bağcı’ya teşekkür ederiz. Ben sporcumuzun gelecekte daha iyi başarılarla ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.
İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ise, “Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanlığının 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve 24 - 26 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Volo Şampiyonası’na Türkiye’nin birçok illinden 150 sporcunun katılımıyla gerçekleşmiştir. Şampiyonaya ilimizden Erkekler Kategorisinde Mesut Tükenmez Türkiye 3.cüsü olmuştur. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Birinci görmek istiyorum. Bizim hedefimiz her zaman büyük olsun temennisiyle. Sporcumuzu yetiştiren Antrenörüne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
İl Müdürü Bağcı, Antalya’nın Kemer İlçesinde yapılan Türkiye Volo Şampiyonasında madalya alan sporcuyu hediye ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.