AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mehmet Sadık Atay, AK Parti Çine ve Karpuzlu teşkilatlarını ziyaret etti.
AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mehmet Sadık Atay, Çine ve Karpuzlu’da AK Partililer ile bir araya geldi. Ziyaretleri sırasında büyük ilgi ve coşkuyla karşılanan Atay’a partililer tarafından büyük destek verildi.
İlk olarak AK Parti Çine İlçe teşkilatını ziyaret eden Atay, burada ilçe başkanı Mehmet Tosun, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. AK Parti Çine İlçe binasında gerçekleşen ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşirken, Atay, "Başkanlık dönemimizde her ne olursa olsun Aydın’a hizmet ettik. Bugün ise milletvekili olarak hizmet etmek için aday adayı olduk. Benimle birlikte 54 adayımız var. Gönül ister ki, 55 değil 555 olsun" dedi.
"UYUMLU OLMALIYIZ"
Konuşmasında uyumlu çalışmaya dikkat çeken Atay, "Siyasette de, ticarette de, ortaklıkta da uyumlu olmamız gerekiyor. Bu şuan uyumsuz olduğumuz anlamıma gelmiyor. Uyumluyuz ama daha da uyumlu olmamız şart" diye konuştu.
2023 hedefleri arasında 7 milletvekilinin 7’sinin, Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçe belediyelerin AK Parti’den olduğunu kaydeden Atay, "Hedeflerimiz belli. Bu hedeflere ulaşmak için enerjilerimizi başka yerlere harcıyorsak bunu gözden geçirmeliyiz. Her platformda Çine Adnan Menderes’i anlatıyoruz. Fakat her yıl Aydın’a Çine Adnan Menderes projesi gibi projeler kazandırmalıyız" dedi.
"TEŞKİLATTAN GELEN TEŞKİLATIN SORUNUNU BİLİR"
Çine ziyaretinde bir partili, teşkilatın sorunlarını ve en iyi çözüm yolunu hem Aydın’da hem de Ankara’da teşkilattan gelenlerin bildiğini, tepeden gelenlerin yeterli olmayacağını ve genel merkezin de buna önem vermesini istedi.
"KOMŞU MİLLETVEKİLLERİ İLE ORTAK ÇALIŞMALIYIZ"
Çine’de olduğu gibi Karpuzlu’da da coşkuyla karşılanan Atay’a büyük destek verilirken, partinin her kademesinde görev alan teşkilattan gelenlere destek verilmesi mesajını verildi.
Karpuzlu İlçe Başkanı Taner Çakar, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile karşılanan Atay, burada da uyuma dikkat çekerek, "Aydın olarak, Denizli, İzmir ve hatta Manisalı milletvekilleri ile uyumlu ola-malıyız. Hem Aydın’ın hem de bölgenin milletvekili olmalıyız. Biz bakan olma niyetinde değiliz ancak seçilen milletvekilleri arasından gönül ister ki bir bakanımız çıksın" dedi.