SAMSUNSPOR - Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyoner Çağlayan Çağlar, oyunculara toplu ve topsuz olarak kültür fizik hareketleri yaptırdı. Oldukça neşeli geçen çalışma sonunda oyuncular istasyon çalışmasına geçti. Kırmızı-beyazlı takım, idmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yaptı. İdmana sakatlıkları süren Şenol Demirci ve anneannesi vefat eden Burak Çalık katılmazken, N'Sumbu ile Musa Sinan düz koşu yaptı.

DOĞAN, A TAKIMDA

Samsunspor'un U18 takımında oynayan orta saha oyuncusu Doğan Erdoğan, teknik direktör Erhan Altın tarafından A takım kadrosuna alındı. Doğan Erdoğan, A takım ile birlikte idmanlara başladı.

KALE GOLE KAPALI

Samsunspor'un kalecileri Soner, Atilla, Eren ve Furkan'ın performansı teknik heyeti sevindiriyor. Son iki haftadır kaleyi gole kapayan kaleciler, "Kaleye geçmek için aramızda tatlı bir rekabet var. Kim iyiyse kale onun oluyor. Önemli olan kimin geçtiği değil, takımın kazanması. Bu yüzden çok çalışıyoruz" dediler. Öte yandan genç kaleci Furkan Köse U20 Milli Takım kampına katıldı.