Lig'de oynadıkları her maçta kazanılan her puanın değerli olduğunu belirten Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Bu süreçte kazanılan her puan çok önemli. Oyuncularım üzerine koyarak her gün daha iyiye gidiyor. Oynadığımız maçlarda da rakiplerimize üstünlük kuran takım biz oluyoruz. Oynadığımız son Şanlıurfaspor, Manisaspor ve Elazığspor maçlarında istatistiklere bakıldığında rakiplerimize göre üstün olan taraf biz olduk" dedi.,

FİZİK DE PSİKOLOJİ DE İYİ...
Takımın fiziksel olarak istediği seviyeye yaklaşmaya başladığına dikkati çeken Özköylü, "Bizim için futbolcularımızın sahada mücadele ediyor olmaları birinci plandadır. Sahada tempolu oynuyoruz, koşuyoruz, mücadele ediyoruz fakat gol noktalarında istenilen yeterlilikte değiliz. Kalemizde az pozisyon vererek gol görmeden maçları tamamlamaya çalışıyoruz. Bunun yanında atacağımız golle de maçı kazanmak istiyoruz. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak daha iyi durumdayız bunu da devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

"PUAN SAVAŞI OLACAK!.."
TFF 1. Lig'in 13. haftasında Ümraniyespor ile deplasmanda oynayacakları maçı değerlendiren Özköylü şunları söyledi: 

"Ümraniyespor ile oynayacağımız maç çok önemli. Alt sıralardaki rakiplerimizden olan Ümraniyespor son haftalarda aldığı sonuçlarla yukarılara çıkan bir takım oldu. Ellerinde alternatifli bir kadroları var. Aydın 1923 ile oynadığı kupa maçında ilk 11'deki oyuncularını oynatmayarak ellerindeki diğer oyunculara fırsat verdi. Biz işte tam da bu anlamda sıkıntı yaşıyoruz. Genç oyuncularımıza güveniyoruz ama kritik maçlarda da onları risk edemiyoruz. Alternatifli oyuncumuzun olmayışı bizi etkiliyor. Sahada oynayan oyuncularımız sahada olağanüstü mücadele ederek istediğimizi alıyoruz. Ümraniye ile oynayacağımız maçtada da büyük bir puan savaşı olacak. Kolay teslim olmak istemiyoruz, olmayacağız da. Oradan puan yada puan getirmek için oyuncularımızın gerekeni yapacağından hiç şüphem yok. Aslanlar gibi çıkacaklar ve başarılı olarak o sahadan ayrılacaklar."

"HEDEFİMİZ KAYBETMEDEN TAMAMLAMAK"
Devre arasına kadar oynayacakları 4 maçla ilgili konuşan Özköylü, "Biz her maçı kaybetmeden tamamlamak istiyoruz. Alınacak her puan bizim için çok kıymetli. Biz kaybetmemek için uğraşıyoruz. Kaybetmiyeceğiz, kaybetmemek için mücadele edeceğiz. Aldığımız her puan bizim için artı olacak" dedi. 

Haber : Ali BİROL