Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Olcay Şahan, futbolu siyah-beyazlı forma altında bırakacağını söyledi.
Beşiktaş’a geldiği günden bu yana sadece bir maçta forma giyemeyen Olcay Şahan, bir gazeteye açıklamalarda bulundu. Şahan, siyah-beyazlı renklere amcasının gönderdiği Beşiktaş battaniyesiyle gönül verdiğini belirterek, "Kariyerimi Beşiktaş’ta noktalamak istiyorum. Bunun sebebi küçüklüğümden beri Beşiktaşlı olmam ve buraya geldiğimden beri yaşadığım hisler. Beşiktaş’a geldikten sonra ailemin benimle nasıl gurur duyduğunu gördüm" dedi.
"KAZANACAĞIM"
Beşiktaş’ın efsane isimlerini örnek aldığını ifade eden Olcay Şahan,sözlerine şu şekilde devam etti:
"En iyi maçımı ilk sezonumda Gençlerbirliği’ne karşı ve 3-0 kazandığımız Bursa maçlarında oynadım. Benim oyunum o işte. İniş-çıkış yaşıyorum ama genel olarak yükselişte olan bir grafiğim var. Tek eksik tecrübe bence. Onu da şampiyon olunca kazanacağım."
Kırmızı kart gördüğü Fenerbahçe derbisinde sosyal medya yüzünden baskı altında kaldığını belirten Olcay Şahan, Emre Belözoğlu’yla yaşadıklarının saha içinde kaldığını söyledi.
"İNANCIM TAM"
Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, bu sezonu şampiyonlukla süsleyeceklerini iddia ederek, "Beşiktaş, şu anda Türkiye’yi Avrupa’da en iyi temsil eden takım. Türkiye Kupası’nı da müzemize getireceğimize inancım tam. Takım olarak bu sene hedeflerimiz çok büyük. Gelecek sezon da yeni stadımızla birlikte taraftarımızı bir rüzgar gibi arkamıza alarak daha büyük başarılar yakalayacağız. Stadımıza gelen takımların ayakları titreyecek” diye konuştu.