Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda yendiği Beşiktaş ile yarın sahasında karşılaşacak Adana Demirspor’da tüm gözler maç saatine çevrildi.
Bu sezon kurduğu güçlü kadrosuyla PTT 1. Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Adana Demirspor, sahasında güçlü rakibini bir kez daha yenerek ilk 2 için avantaj yakalamayı hedefliyor.
"SONUÇ NE OLURSA OLSUN SAHADA DOSTLUK KAZANSIN"
Adana takımlarının yıllardır devam eden Süper Lig özlemine son vermelerini ümit ettiklerini belirten eski Adana Demirspor yöneticisi Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Uğur Kızıl, “Yıllar sonra Adana’da 3 büyüklerden bir takımı ağırlayacağız. Adana Demirspor’un bu sezon PTT 1. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılı sonuçlar alması hepimizi mutlu etmektedir. Mavi-lacivertli ekibimizin sezon sonunda mutlu sona ulaşması en büyük dileğimizdir. Türk futbolunun iki güzide kulübünün kupada oynayacakları karşılaşmanın zevkli ve çekişmeli geçmesi bekleniyor. Çarşamba akşamı sonuç ne olursa olsun sahada dostluk kazansın” diye konuştu.
Adana Beşiktaşlılar Derneği’nin çarşamba günü saat 20.30’da 5 Ocak Stadı’nda Adana Demispor ile oynayacağı karşılaşma için Adana’ya gelecek Beşiktaş kafilesini karşılamak için yarın saat 12.00’da Şakirpaşa Havalimanı’nda olacağı bildirildi.