Konya’da, elektrik abonelerine hizmet verecek Müşteri İlişkileri Merkezi açıldı.
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) ile Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. (MEPAŞ) müşterilerine hizmet verecek Müşteri İlişkileri Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Ferhuniye Mahallesi Sultanşah Caddesi üzerindeki merkezin açılışına Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti İl Başkanı Musa Arat, MEDAŞ Genel Müdürü Muhittin Murat, MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ile şirket yöneticileri ve çalışanları katıldı. Kurdele kesiminin ardından Vali Erol ve beraberindekiler merkezi gezerek yetkililerden verilecek hizmetler hakkında bilgi aldı.
MEDAŞ Genel Müdürü Muhittin Murat yaptığı açıklamada, abonelere daha da yakınlaştıklarını söyledi. Müşteri İlişkileri Merkezi’nde istek, öneri ve şikayetlerin iletilebileceğini kaydeden Murat, “Müşteri hizmetleri merkezlerini işletme dışına taşıyarak hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz. Bu tür çalışmalarımız ilk oluyor. Buradaki verimliliğe göre gerekirse diğer bölgelerde de müşterinin ayağına giderek hizmet etmeye devam edeceğiz. Müşterinin elektrik dağıtımıyla ilgili abonelik safhasından başlayıp diğer konularda bilgilendirmek ve sistem üzerinden ilgili işletmeye yönlendirmek, sorununu çözüme kavuşturmak ağırlıklı çalışacak merkezimiz. Zaten bütün sistemlerimiz on-line çalışıyor” dedi.
Konya’nın yanı sıra Aksaray, Karaman, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde elektrik dağıtımı yaptıklarını hatırlatan Muhittin Murat, 42 lokasyonda faaliyet gösterdiklerini, her lokasyonda bu hizmetleri yürüten birimleri olduğunu, işletme dışı ilk merkezi Konya’da hizmete açtıklarını sözlerine ekledi.