Malatya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen Tanışma, Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı Akçadağ’da düzenlendi.
Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Sağlık Tesisleri Yönetici “Tanışma, Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı” 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Akçadağ ilçesi Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Açış konuşmalarının ardından Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Abdulvahap Boztepe tarafından “İletişim ve İletişim Kazaları” konulu sunum yapıldı. Sunumda ayrıca sağlık tesislerinin başhekimleri tarafından sağlık tesislerinin tanıtımları, hedefleri ve projeleri gerçekleştirildi.
Toplantıya katılan Akçadağ Kaymakamı Ramazan Keskin, sağlık hizmet kalitesinin çok iyi noktalara geldiğini ve daha da yükseleceğine inandığını söyledi.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven, ise, düzenledikleri bu toplantı ile sağlık tesislerinin hangi aşamada olduğunu gördüklerini ve gerçekleştirmek istedikleri hedefler içinde yol haritasının belirlendiğini dile getirdi. Bu tür toplantıları bundan sonra düzenli olarak diğer ilçelerde de gerçekleştirmeye çalışacaklarını belirten Ataseven, katılımcılara teşekkür etti.
Toplantı sonunda inşaatı devam eden Akçadağ 75. Yıl Devlet Hastanesi yeni hizmet binası gezilerek yöneticilerin fikirleri alındı. Daha sonra toplantıya katılanlar Levent Vadisi’ni gezdi.