Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki MOBESE binasını ziyaret ederek, personelin yeni yılını kutladı. Karaloğlu, ayrıca şehri MOBESE’lerden takip ederek asayiş konusunda bilgiler aldı.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki 155 polis ihbar hattı ve MOBESE merkezini ziyaret etti. Ziyarette Karaloğlu’na eşlik eden İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, bilgiler verdi. Tüm çalışanların yeni yılını kutlayan Karaloğlu, 155 polis ihbarlarına gelen anonslar hakkında bilgi aldı. MOBESE kameralarını da yerinde inceleyen Karaloğlu, şehrin asayişini takip etti.
Herkesin yeni yılını kutladığını ifade eden Karaloğlu, "2015 yılının Bursa ve Türkiye için huzurlu ve mutlu bir yıl olur diye temenni ediyoruz. Bursa’da son derece huzurlu bir yılbaşı gecesi geçiriyoruz. Sokaklardaki yoğunluk diğer gecelere nazaran biraz daha az yoğunluğumuz var. Bunda da havanın biraz soğuk ve yağışlı olması etkili olmuş olabilir. Arkadaşlarımız görevinin başında, hem sağlıktaki hem emniyetteki arkadaşlarımız görevlerinin başında. Vatandaşımızın yeni yıla huzurlu bir şekilde girmesi için gerekli tüm tedbirleri aldık” dedi.
MOBESE binasında görevli polis memuru Gökhan Çamurlu ise, akşam 20.00’da mesaiye başladıklarını ve sabah 08.00’a kadar devam edeceklerini söyledi. İhbar geldikçe ekiplere bilgiler verdiklerini ifade eden Çamurlu, huzuru ve güvenliği bu şekilde sağladıklarını söyledi.