Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, son bir ay içinde 7 farklı branşta 39 madalya kazanan 35 sporcuyla bir araya geldi.
‘Sporun yeni merkezi Yıldırım’ hedefiyle spora ve sporcuya her türlü desteği veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, son bir ay içinde düzenlenen turnuvalarda büyük başarı gösteren Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü sporcularına başarı belgesi takdim etti. Edebali, “Yıldırım’da bir yanı sporcu olan, donanımlı bireylerin varlığı bizleri mutlu ediyor. Sporcularımızın başarılarından kıvanç duyuyoruz. Başarıların artarak devam etmesi için azami gayret göstermeye ve çocuklarımıza spor sevgisi aşılamaya devam edeceğiz” dedi.
Sosyal ve kültürel yönü güçlü bir ilçe oluşturmak arzusunda olduklarını açıklayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizi geleceğe taşıyacak olan çocuklarımız ve gençlerimizdir. Bizlere de onları en iyi şekilde yetiştirmek düşüyor. Bir şehirde sporcu sayısı ne kadar fazla olursa, orada huzur ve refah seviyesi üst seviyede olur. Madde bağımlılığı gibi birçok sorunun da en iyi ilacı spordur. Bu sebeple de spora ve sporculara desteğimiz tüm hızıyla sürecek” şeklinde sözlerini tamamladı.