Belediye hizmetlerinde başarıyı arttırmak için kurum içi iletişime büyük önem veren Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, belediye çalışanlarını iletişim uzmanları ile bir araya getirmeye devam ediyor.
Proje kapsamında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim görevlisi Prof. Dr. Nezih Orhon, birim amirlerine kurum içi iletişim hakkında önemli bilgiler verdi. Belediye Meclis salonunda gerçekleşen programda belediye hizmetlerinde birlikte hareket etmenin önemine değinen Orhon, kurum içi iletişimin güçlendirilmesi için yapılması gerekenleri anlattı. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un da yakından takip ettiği iletişim eğitiminde Orhon, kurum içi iletişimde dikkat edilmesi gereken konuları hazırladığı sunumla belediye çalışanlarına aktardı.
Başkan Kurt, programda yaptığı konuşmada kurum içi iletişimin güçlenmesi için yeni projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. "Hedefimiz Odunpazarı Belediyesi ruhu oluşturmak" diyen Kurt, "Bunun için çalışmalarımız artarak devam ediyor. İletişimde teknolojik yenilikleri büyük bir başarı ile kullanıyoruz. Bu konuda Bilgi İşlem Müdürlüğümüz yeni bir çalışmayı hayata geçirecek. Kurulacak olan sistemle çalışanlarımıza kurum içinde anlık mesajlaşma, dosya transferi ve sesli iletişim imkanı sağlayacağız. Sistem sayesinde belediyemizin farklı hizmet noktalarında görev yapan personellerimiz arasındaki iletişim güçlenecek” şeklinde konuştu.