AK Parti Erzurum 1. sıra milletvekili adayı olan İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Erzurum AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Yılmaz’ın kardeşi Mustafa Kenan Yılmaz ile Derya Özalp çiftinin nikâh şahidi oldu.
Palandöken’de gerçekleşen düğünde nikâhı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıydı. Mustafa Kenan ve Derya çiftinin nikâh şahitliğini İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti Erzurum 1. sıra adayı olan Efkan Ala, Erzurum AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum AK Parti Milletvekili adayları Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Abdurrahim Fırat ve Zafer Tarıkdaroğlu yaptı.
Yılmaz ve Özalp ailesi düğünle ilgili bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Düğünümüze iştirak edemeyen çiçek ve tebrik gönderen; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Beyefendiye, Çevre ve Şehircik Bakanımız İdris Güllüce’ye, AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın’a, Gümrük ve Dış Ticaret Bakan Yrd. Fatih Metin’e, Seta İnsan Hakları ve Hukuk direktörü Yılmaz Ensaroğlu’na, Türk Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’a, Kızılay Erzurum Şube Başkanı Mithat Turgutcan’a, Erzurum Ticaret Odası Başkanı Lütfü Yücelik’e, Ervak Başkanı Erdal Güzel’e ve düğünümüze iştirak ederek bizleri onurlandıran Efkan Ala’ya, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’a, Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay’a, Erzurum AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz’a, Erzurum AK Parti Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu’na, Erzurum AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir’e, Erzurum AK Parti Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat’a, Erzurum AK Parti Milletvekili adayı Zafer Tarıktaroğlu’na, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e, Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e, Erzurum İlçeleri Belediye Başkanlarına, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt’a, AK Parti Erzurum İl Yönetimine, AK Parti Erzurum İlçe Teşkilat Başkanları ve Yönetimlerine, Erzurum AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimine, Erzurum AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimine, eş, dost ve akrabalarımıza; Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.”
Damadın yakın arkadaşları düğün sonunda damat ile öz çekim yaptı.