Teknoloji perakendecisi Bimeks, özgün franchise modeli biMİO ile büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi, Çanakkale’deki ikinci mağazasını yine biMİO sistemiyle Troypark AVM’de açtı.
Çanakkale merkezdeki mağazasıyla 2012 yılından beri Çanakkalelilere hizmet veren Bimeks, şehre ikinci mağazasını da açtı. Troypark AVM’deki açılışa çok sayıda davetli ve açılış indirimlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar katıldı. Mağazanın açılışını vatandaşlar ve franchise yetkilisi ile birlikte yapan Bimeks Bölge Yöneticisi Remzi Taşkın, üniversite öğrencilerinin ve genç nüfusun yoğun olduğu Çanakkale’de ikinci Bimeks mağazasını açmaktan mutlu olduklarını söyledi.
En yeni teknolojiye sahip ürünleri bütün dünya ile aynı anda Türk tüketicisine sunarken avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri ile tüketici nezdinde bir farklılık oluşturduklarını belirten Taşkın, "biimza" adını verdikleri "PayTrust" ödeme sistemi ile 15000 TL’ye kadar alışverişi 24 aya kadar taksitlendirebildiklerini, üstelik bunun için kredi kartı, senet, kefil gerekmediğini belirtti. Remzi Taşkın, "biimza" sisteminin benzerlerinden en büyük farkının ise, müşteriyi borç ödeme sigortası kapsamında koruma altına alması olduğunu vurguladı. Bimeks biimza sistemi ile müşteri ve yakınları, ölüm, sürekli sakatlık, irade dışı işsizlik, maaş farkından doğan finansal yetersizlik, kritik hastalık gibi durumlara karşı Borç Ödeme Sigortası Genel Şartları çerçevesinde sigortalanıyor.
Yeni Bimeks mağazası, Çanakkale’nin yeni alışveriş mekanı Troypark AVM’de yer alıyor. Şehrin gelişen bölgelerinden Barbaros mahallesinde yer alan Troypark AVM, ulaşımı kolay, park sorunu olmayan ve Çanakkaleliler için gözde bir alışveriş mekanı olma özellikleriyle ön plana çıkıyor. Yeni açılan Bimeks mağazası ise 550 metrekareye yakın satış alanıyla daha geniş bir ürün yelpazesine yer veriyor olmasının yanı sıra Beyaz Eşya ve Televizyon gruplarında da daha fazla ürün sergileyebilecek bir mağaza olma özelliği taşıyor. Bimeks, her mağaza açılışında olduğu gibi Çanakkale Troypark AVM mağazası açılışında da birbirinden cazip fiyatlar içeren bir açılış kampanyası hazırladı. 26 Nisan 2015 tarihine kadar geçerli olan kampanyada, iPhone 6 (16GB) 2499 TL yerine 2199 TL, Samsung 48H6270 121 Ekran 3D LED TV 2399 TL yerine 1649 TL, Sony PS3 Super Slim (12GB) 749 TL yerine 649 TL, Lenovo G5070 59-431739 dizüstü 1403 TL yerine 999 TL, iPad mini 16 GB (3G) 849 TL yerine 699 TL,
Samsung WF0700NCW çamaşır makinesi 899 TL yerine 699 TL’den satışa sunuluyor.