AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, geçtiğimiz haziran ayında yaşanan sel felaketinde zarar gören ilçe belediyelere maddi destek için Afet ve Acil Yardım Durum Yönetimi (AFAD) Başkanından söz aldı.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, AFAD Başkanı ile görüşerek selde zarar gören belediyelere destek verileceğini kaydetti. 2014 Haziran ayında Batı Karadeniz bölgesinde etkili olan sağanak yağış sonucunda birçok ilçede sel meydana gelmiş ve vatandaşlar büyük zarara uğramışlardı. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin konuyu bir kez daha dile getirerek özellikle Akçakoca, Yığılca ve Cumayeri ilçelerinde selde zarar gören esnaf ve vatandaşlara yardım elini uzattı.
AFAD Başkanı ile Ankara’da bir araya gelen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Sel felaketinde zarar gören ilçe belediyelerimizin hakkını almak ve korumak bizim görevlerimizden biridir. Vatandaşlarımız ve özellikle de esnafımız büyük zarar gördü. Yaraların sarılması için Ankara nezdinde takibimizi sürdürüyoruz. AFAD Başkanımız ile görüştüm. En kısa sürede selde zarar gören belediyelerimize ve özel idarelerimize maddi destek alacağız” şeklinde konuştu.