Otomobili kısa sürede bulan ekipler, otomobilin olduğu yerde baba ile oğlu arasında yaşanan bıçaklı ve tornavidalı kavgayı gördü. Polisin silahına davranmak zorunda kaldığı kavga anı saniye saniye görüntülendi.

Üsküdar Acıbadem’de 41 RY 743 plakalı otomobilin çalındığı yönünde ihbar alan polis, kısa sürede araştırma yapmaya başladı. Otomobilin en son Ünalan Mahallesi’ne girdiği ihbarını alan polis, mahalleyi didik didik aradı. Araç Görgülü Sokak içerisinde terk edilmiş olarak bulunduğunda ise baba ile oğul arasında yaşanan kavga ile karşılaştı.

Elinde tornavida olan Emre Polat isimli bir genç apartmanın balkonunda olan babası ile kavga etmeye başladı. Baba balkonda ne bulduysa aşağı fırlatmaya başladı. Emre Polat ise bu sırada elindeki tornavidayı kendine saplamaya çalıştı. Olay yerinde bulunan çok sayıda polis ise gence engel olmaya çalıştı. Genç polisler tarafından yere yatırılarak etkisiz hale getirilirken, bu sırada elinde bıçakla baba aşağı indi. Bıçakla gömleğini yırtan babayı gören polisler ise silahına davrandı.
Baba, “Ben emekli biriyim. Bana silah çekemesin” diyerek tepki gösterdi. Sivil polisler ise bu sırada soğukkanlı davranarak şahsı ikna ettiler. Ekip otosunda doğru yönelen baba, bu sırada kafasını otomobile vurdu ve ekip otosuna bindirilirken polise zor anlar yaşattı. Baba kolları arkadan kelepçelenerek ekip otosuna bindirilirken, oğlu da aynı şekilde polis otosuna güçlükle bindirildi.

Emre Polat’ın arkadaşları ise ‘Otomobilim Çalındı’ şeklinde ihbar eden polis otosundaki gence tepki gösterdi. Otomobilin kiralık olduğunu belirten gençler, olayı anlamakta güçlük çektiklerini ve aracın kiralık olduğunu belirtti.

Polis ise çalıntı araç ihbarının ardından yaşanan olayı aydınlığa kavuşturmak için şahısları polis merkezine götürdü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.