Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kepez Belediyespor play-off’un ilk maçını Kestel Belediyespor ile oynadı.
Maçın 8’inci dakikasında Kepez Belediyespor, topu rakip takımın fileleri ile buluşturarak durumu 1-0 öne geçirdi. Kepez’in 4 yeni transferi ile çıktığı karşılaşmada ilkyarı Kepez’in üstünlüğü goller peş peşe gelmesine neden oldu. Kepez’in 18’inci dakika da Enver’in golü ile skor 2-0 yükselirken ilk yarı Kepez soyunma odasına galip gitti.İkinci yarı düdüğünün çalması ile rakip takım Kestelspor baskılı oyunu ile defalarca gol aradı.Kepez’n savunmasını geçemeyen Kestel Belediyespor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
Play-off müsabakalarının ilk maçı olması nedeniyle önem arz eden bir maç olduğunu ifade eden Kepez Belediyespor Futbol Teknik Direktörü Mehmet Uğurlu, “Deplasmanda oynadığımız bu maçı 2-0 kazanarak çarşamba günü Gazipaşa maçına moralli gireceğiz. İlk yarı skoru lehimize alıncaya kadar mükemmel bir oyun oynadık. 2-0 öne geçtikten sonra tabi rakip takımın üzerimize geleceğini bildiğimiz için biraz daha kontrollü oynamaya başladık. 2’inci yarı rakip takımın uzun toplarla üzerimize geleceğini biliyorduk ve bunun önlemini aldık. 2-0 öne geçtik ama 3-4 tane daha net pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendiremedik. 2-0 maçı kazandığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.
Devre arasında Kepez Belediyespor’a transfer olan 6 oyuncudan 4’ünün maçta forma giydiğini ifade eden Uğurlu, “Eksik yönlerimize göre aldığımız oyuncularımız takıma kısa sürede adapte oldu. Özellikle defans blokunda oynayan 3 oyuncu Onur, Erdinç ve Remzi’nin üstün başarıları bu maçın skoruna etki etti” diye konuştu.
Kepez Belediyespor 18 Şubat Çarşamba günü rakibi Gazipaşa Belediyespor’la oynayacak.