Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, “Birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın beklentilerine cevap verecek çalışmalara imza atacağız” dedi.
2015 yılının ilk müdürler toplantısında başarının ekip işi olduğunu vurgulayan Özdemir, “Amasya Belediyesi ailesi olarak başarılara imza attık. Vatandaşlarımızla her zaman iç içeyiz. Başarı ve hizmet çıtamızı el ele vererek yukarılara taşıdık. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın beklentilerine cevap verecek çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.
Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Dümen, Cengiz Erdem, Osman Akbaş ve İsmail Kazan’ın da katıldığı toplantıda sunum yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Tigen, 2014 yılında çıkan yeni Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yönetmelik kararıyla Basın Yayın Birimi, Bilgi İşlem Birimi, Çocuk Yuvası Birimi, Kalem Birimi, Konservatuvar Birimi, Kültür Evleri Koordinasyon Birimi, Kültürel Etkinlikler Birimi, Mehter ve Bando Birimi, Müze ve Ören Yerleri Birimi olarak müdürlüğün 10 alt birime ayrıldığını söyledi.
Başkan Özdemir, toplantının ardından yapımı devam eden Kent Meydanı Peyzaj Çalışması ve Ferhat Tüneli projeleri hakkında projelerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kazan’dan projelerin son durumu hakkında bilgi aldı.