Şehzadeler Belediye Başkan yardımcıları Ahmet Songüler ve Süleyman Çoban, İller Bankası İzmir Bölge müdürlüğüne yeni atanan Kemal Uyan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Tebrik ziyaretinde Şehzadeler ilçesine yapılacak yatırımlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü görevine yeni atanan Bölge Müdürü Kemal Uyan’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler ve Süleyman Çoban’ın yanı sıra Mali Hizmetler Müdürü Bayram Akaya da hazır bulundu.
Uyan’a yeni görevinde başarılar dileyen Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, “Öncelikle İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğüne atanan Kemal Uyan beyefendiye yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak bu gün hem kendisine yeni görevinde başarılar dileyelim hem de Şehzadeler ilçemize yapılacak olan yatırımlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunalım istedik. Bizi makamında ağırlayan değerli bölge müdürümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Kemal Uyan Şehzadeler Belediyesine yapılacak çalışmalarda katkı sağlayacaklarını ifade etti.