SAMSUN - PTT 1’inci Lig ekiplerinden Samsunspor, 26’ncı haftada oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarının Samsun ayağını tamamladı. Kırmızı beyazlılar, yarın sabah saat 09:00’da Nuri Asan Tesisleri’nden Çarşamba Havaalanı’na, oradan da saat 10:15 uçağıyla Şanlıurfa’ya geçecek. Samsunspor, burada da 2 antrenman yapacak ve kampa girecek.

Takımda her şeyin çok iyi durumda olduğunu belirten Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, hafif sakatlığı bulunan Bulgar oyuncu Ivanov, geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Sefa Aksoy ve sarı kart cezalısı Mustafa Sevgi'nin dışında eksikleri bulunmadığını belirtti.

Şanlıurfaspor maçının zorluk derecesinin bilincinde olduklarını ifade eden Metin Ateş şöyle konuştu:

"Rakibimiz de bizim gibi ilk 6’da kalmak istiyor. Onlar bizim 2 puan önümüzde. Kazanmamız halinde sıralamada onların üzerine çıkacağız. Ligin bizim açımızdan en kritik virajlarından birisi diyebilirim. Ama milli arada gerçekten çok iyi çalıştık. Teknik heyetimiz, futbolcularımızı bu zorlu maça en iyi şekilde hazırlamak için ellerinden geleni yaptı. Oyuncularımız da çalışmalardaki performansları ile bizi umutlandırdı. Pazartesi günü oynayacağımız mücadeleden 3 puanla ayrılacağız ve hedefimize bir adım daha yaklaşacağız. Ligin bitimine 9 maç var. Şanlıurfaspor’a kaybetmek dünyanın sonu değil. Ancak biz sahaya çıkar ve Samsunspor gibi oynarsak, galip gelmememiz için hiçbir neden yok. Ama şunu da asla unutmayalım ki, böylesine kritik bir mücadelede kazanamıyorsak kaybetmemeliyiz."