Kütahya’nın Gediz İlçesinde, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının tamamlanmasıyla birlikte ikinci dönem karne töreni düzenlendi.
Altınkent Köyü İlk-Orta Okulu’nda gerçekleştirilen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Şube Müdürü Mesut Topaloğlu, Altınkent Köyü Muhtarı Mehmet Yılmaz, Altınkent İlk-Orta Okulu Müdürü Bekir Orhan, Okul Aile Birliği Yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmasında, eğitimde ilçe başarısının giderek yükseldiğini ve Altınkent’in bu başarıda büyük katkısı olduğunu belirtti. Mezun olan öğrencilere gelecek yaşantılarında başarılar dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Altınkent İlk-Orta Okulu Müdürü Bekir Orhan ise yaptığı konuşmada, öğrencilere, “Hayatınız boyunca sürekli okuyun, ilmin en doğru yol olduğu bilinci içinde olun. Kendi mutluluğunuzun yanında toplumun mutluluğu için de çalışın. Sizleri güzel ve yararlı işlerde görmek bizleri son derece mutlu edecektir” dedi.
Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın tarafından eğitim öğretim yılı boyunca başarılı olan öğretmen, öğrenci ve personele teşekkür belgesi takdim edildi.