Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Bediha Türkyılmaz çalışma arkadaşlarına gözyaşlarıyla veda etti.
7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde İzmir’den Milletvekili Aday Adayı olmak için görevinden istifa eden İl Sağlık Müdürü Dr. Bediha Türkyılmaz, müdürlükte çalışma arkadaşları tarafından düzenlenen törenle görevine veda etti.
İzmir’in kendisi için çok önemli olduğunu belirten Türkyılmaz, “İzmir benim doğduğum, büyüdüğüm, ilkokul yaşamımı geçirdiğim, annemin, babamın, ailemin yaşadığı, son 3 yılda sağlığına dokunduğum, sağlığı aracılığıyla insanlarına dokunduğum, doğasını, tabiatını, coğrafyasını, suyunu, insanını çok sevdiğim bir memleket. Bu yüzden İzmir’den aday oluyorum” dedi.
“İZMİR’İN SAĞLIĞINDA ROL ALMAKTAN MUTLUYUM”
İzmir’in sağlığında rol olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Dr. Türkyılmaz, “ İzmir’in sağlık alanında da daha ileriye götürülecek ve Ankara’da takip edilmesi gereken konuları var. Sağlık Müdürü olarak ben bu konuları yakından takip ediyordum. Milletimizin verdiği vekaletle milletin vekili olduğum noktada ben bunları daha iyi takip ederim. Kadın adına, yaşlı, engelli, çocuk adına daha iyi bir şeyler yapmak istiyorum. İzmir’in ilçelerin ihtiyaçlarını biliyorum. Bu ihtiyaçları projelendiriyorum. Hükümetimizin ve bakanlığımızın desteği ve İzmir halkının vereceği destekle bunları daha iyiye taşımak istiyorum”
“SAĞLIĞA DEĞER KATACAK PROJELER ÜRETECEĞİM”
Çalışma arkadaşlarına hitaben yaptığı konuşmadan duygusal anlar yaşayan ve gözyaşlarını tutamayan Türkyılmaz, “ Biz bir vücudun parçalarıydık. Birlikte çok güzel işler yaptık. Vekillik için çıktığım bu yolda inşallah daha güzel işler yapacağız ve İzmir’in sağlığına değer katacak projeler üreteceğiz. Ben hepinize adil davranmaya çalıştım. Fakat adil olmak zor. Ben adil olduğumu zannederim fakat size göre adil olmuş muyumdur bilinmez. O yüzden hepiniz hakkınızı helal ediniz” dedi.
Dr. Türkyılmaz daha sonra çalışma arkadaşlarıyla toplu hatıra fotoğrafı çektirerek, tek tek vedalaştı.