Aydın’ın Koçarlı ilçesinde düzenlenen İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasına katılan öğrenciler, davetlilere duygusal anlar yaşattı.
Koçarlı Anadolu Lisesi’nde İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması yapıldı. Yarışma, Koçarlı Düşünce, Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE) Üyesi Koçarlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Fahri Sertkaya’nın organizasyonuyla dört kategoride yapıldı. Varlığımızın ve bağımsızlığımızın simgesi olan İstiklal Marşı’nı birbirinden güzel sunumlarla okuyan öğrenciler takdir topladı. İstiklal Marşı’nı okuyan öğrenciler duygu dolu anlar yaşattı.
Seçici kurul üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda birinci olan öğrenciler Aydın’ın Efeler ilçesinde yapılacak olan yarışmaya katılacak. Yarışma sonucunda sıralamalar şöyle oluştu:
Lise katogorisinde Ayşegül Saçlı Koçarlı Anadolu Lisesi ve Nihat Çoban Mustafa Keziban Küçükoğlu Çok Programlı Lisesi. Ortaokul kategorisinde Pelin Özen Çakırbeyli Ortaokulu, Sıla Önal İmam Hatip Ortaokulu ve Nadire Can Satılar Şehit Er Mustafa Aydın Ortaokulu. İlkokullar kategorisinde Begüm Burhan Atatürk İlkokulu, Büşra Onay Dedeköy İlkokulu ve Alican Özbek Satılar Şehit Er Mustafa Aydın Ortaokulu. Anaokulu kategorisinde ise Meryem Sevim 80.Yıl Cumhuriyet Anaokulu.