Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Saruhanlı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimi tarafından ağırlandı. Eryılmaz’a yönetim tarafından açık destek verildi.
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, önceki gün Saruhanlı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimi tarafından kahvaltıda ağırlandı. MHP İl Başkanı Tanju Balatlı da kahvaltıya katılanlar arasında yer aldı. Kooperatif üyeleri Eryılmaz’a sorunlarını anlatarak özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün girişimleriyle uygulanan Güzergah Giriş Belgeleri konusunda teşekkür etti. Burada olmaktan ve bu kooperatif tarafından ağırlanmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Eryılmaz, ise “Büyükşehir Belediyesi’nde yürüttüğüm daire başkanlığı görevlerinde Başkan Ergün ile bu konuların üzerine titizlikle gittik. Her derneğin her kooperatifin sorunlarını dikkate aldık. Şimdi de sizlerin bu düşüncüleri yaptığımız işlerin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk. Hizmet ederken de asla ayrım gözetmedik. Şimdi de rabbim böyle bir yola girmemizi nasip etti. Hizmetlerimize bu yolda devam etmek istedik” dedi.
“MOTORLU TAŞIYICI KARDEŞLERİMİN SORUNU BENİM DE SORUNUMDUR”
Eryılmaz, “Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyaset yapmak, bu kutlu davanın neferi olarak hizmet etmek bizim için bir gururdur. Motorlu taşıyıcı kardeşlerimin sorunu benim de sorunumdur. Sizlerin sorunlarının çözümü noktasında gerek Manisa’da gerekse de nasip olursa Ankara’da çözmek için gece gündüz çalışacağız. Sizin gibi emekçi insanların desteğini almak benim için büyük bir sevinçtir. Sofranızda bana da yer ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim” diye konuştu.