Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Ali Eroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, ANSİAD ile geçmiş yıllarda birlikte yaptıkları çalışmaları yeni projelerle zenginleştirerek geleceğe taşıyacaklarını kaydetti. ANSİAD’ın şehrin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu ifade eden Çetin, “ANSİAD bugüne kadar Antalya’nın sanayicilerini ve işadamlarını Antalya için fayda üretmek noktasında bir araya getirmeyi başarmış bir kurum olarak takdir topladı. ATSO olarak birçok projede ANSİAD ile birlikte çalıştık. Bundan sonra da Antalya ve Antalya ekonomisi için katma değer yaratma, kentsel kalkınmaya katkı koyma hedefiyle birlikteliğimizi geleceğe taşıyacağız, ortak akılla yürümeye devam edeceğiz” dedi.
ATSO’yu her zaman kardeş kurum gibi gördüklerini ifade eden ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu, Çetin’e yeni görevinde başarılar diledi. Çetin’in başkanlığını Antalya için sevindirici bir karar olarak değerlendiren Eroğlu, “ANSİAD ve ATSO kardeş birer sivil toplum kuruluşu. Antalya için ortak pencereden bakan ve düşünen kurumlar olarak geçmişten bugüne gelen çalışmalarımızı geleceğe taşıyacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.