Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Trabzon’da düzenlenen ‘12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası’nda Ağrılı minik tenisçiler başarıyla döndüler.
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Trabzon’da düzenlenen ‘12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası’nda Ağrılı Mehmet Semih Aslan şampiyon olurken, Habib Anak ikinci oldu. Minik tenisçiler ve tenis antrenörü Fırat Balkis, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Budak’ı ziyaret etti. Elde edilen başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Budak, “Minik tenisçilerimiz Trabzon’da destan yazmaya devam ediyor. Sporcularımız Trabzon’da üçüncüsü düzenlenen turnuvada yine başarı ile döndüler. En kısa zamanda tenis branşını ilimizde en yaygın hale getireceğiz. Sporcularımızı ve antrenörleri tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.
Tenis antrenörü Fıraf Balkis ise, “Sporcularımız ile birlikte çok zor şartlarda hazırlandığımız bu turnuvada başarı elde etmek gurur vericidir. İlimizin kış iklim şartları tenis branşı için çok zor, sporcularımız soğuk havaya aldırış etmeden çalışmalarını devam ettiriyor. Hedefleri milli takım kadrosunda yer almaktır. Bu hedeflerine ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İl Müdürümüz Cemil Budak tüm spor branşlarına olduğu gibi bizden de desteklerini esirgemiyor, kendisine de tüm spor camiası adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.