Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, TOBB bünyesinde delge olarak 10. yılını doldurması nedeniyle hizmet şeref belgesi ile ödüllendirildi.
Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejat Özalp, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu üyesi Macit Demiroğlu, Meclis Üyesi Murat Boranalp’in delege olarak katıldığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 71. Mali Genel Kurulunda, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurgil Gürcan, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu, Kadın Girişimci ve Hukuk Danışmanı Birgül Öner ve Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan’da hazır bulundu.
TOBB Genel Kurulun ilk gününde, TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran delegelere, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle Hizmet Şeref Belgeleri verildi. TOBB bünyesinde 10. Yılını dolduran Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın Hizmet Şeref Belgesi aldığı törende konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Hizmet Şeref Belgesi’ne layık görülen üyelere ilişkin, “kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler” dedi.
Düzenlenen törende, Aydın ilinden TOBB delegeleri; Nazilli Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve TOBB Delegesi Nevzat İzgü ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOBB Delegesi Mahiye Erürker, Söke Ticaret Borsası Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Mustafa Toyran’da Hizmet Şeref Belgesi ve plaketlerini aldılar.
AYDIN ODA-BORSALARI AYDIN’IN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİ TANITTI
TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenen Genel Kurul’da, Birlik bahçesinde kurulan stantlarda genel kurula katılan oda ve borsalar, yöresel ürünlerini tanıttı. Kuşadası Ticaret Odası, Aydın Ticaret Odası, Aydın Ticaret Borsası, Aydın Sanayi Odası, Söke Ticaret Odası, Söke Ticaret Borsası, Nazilli Ticaret Odası ve Didim Ticaret Odası tarafından ortaklaşa açılan stantta, Aydın’ın coğrafi işaretli ürünlerinden Aydın İnciri, Kestane Şekeri, Zeytinyağı, Kabak Tatlısı, İncir tatlısı ziyaretçilere ikram edildi.
KUŞADASI TİCARET ODASI ANITKABİR’DE
Genel Kurul sonrasında, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejat Özalp, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Macit Demiroğlu, Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Meclis Üyesi Murat Boranalp, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurgil Gürcan, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu, Kadın Girişimci ve Hukuk Danışmanı Birgül Öner ve Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan, Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.