Yalova Liseler arası Genç Kızlar Basketbol Turnuvasında il şampiyonluğuna Yalova Anadolu Lisesi’nin perileri ulaştı.
Genç Kızlar Basketbol İl birinciliği müsabakaları son bulurken, Yalova’yı ulusal alanda temsil edecek okul Yalova Anadolu Lisesi oldu.
Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynananmüsabakaların ardından gerçekleştirilen kupa töreninde Yalova Anadolu Lisesi’nin perilerine kupasını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve Yalova Anadolu Lisesi Müdürü Hayati Yılmaz birlikte takdim etti. Müdür Kaplan kupayı teslim ederken, Yalova Anadolu Lisesi’nin bayan sporcularından ulusal turnuvalarda da kupa ve madalyalarla dönme sözü aldı.
Turnuvayı ikinci olarak noktalayan Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesine kupa ve madalyalarını Yalova Anadolu Lisesi Müdürü Hayati Yılmaz verirken, üçüncülük kürsüsünde yer alan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kupa ve madalyalarını Yalova Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Özlem Varış’ın elinden aldı. Yalova’daki okul sporlarında ilk kupasına kavuşan Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ne aynı okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Duygu Ayan takdim etti.